Koleksi Foto Perkahwinan 2019

2019 baru sahaja dua bulan berlalu, tentu banyak koleksi foto perkahwinan 2019 menarik yang akan menjadi perhatian dan juga digunakan sebagai rujukan. Kami di Sweetpictures juga ‘excited’ untuk berkongsi beberapa foto-foto pasangan pengantin baharu yang telah menggunakan servis kami sepanjang awal 2019 ini.

Masih terlalu awal untuk mengetahui apakah trend dan style wedding photography, tetapi kami di Sweetpictures cuba untuk mengetengahkan ‘style’ terkini yang mungkin boleh menjadi trend ‘posing’ untuk tahun ini. Kami ramalkan tahun ini masih lagi bermain dengan ‘light tone’ walaupun pada pertengahan tahun 2018 ramai yang mula beralih arah style editing ‘dark tone’. Mungkin untuk foto perkahwinan ‘dark tone’ tidak mendapat tempat untuk kebanyakan pengantin-pengantin di Malaysia.

Daripada segi posing, ramai yang masih meminati ‘light posed style’ atau posed bersahaja atau ‘candid look posed’ dan outdoor photo shoot masih diperlukan pada tahun 2019 ini :).

Berikut adalah beberapa koleksi foto-foto perkahwinan menarik 2019 untuk rujukan anda semua:

Tentu banyak lagi idea-idea style fotografi perkahwinan terkini yang akan atau telah muncul pada tahun 2019 ini. Diharap foto-foto yang kami paparkan dapat memberi ilham kepada jurugambar dan juga bakal pasangan pengantin untuk berposing nanti.

Jangan lupa like dan share!

Fotografi oleh Sweetpictures. 

admin
Author: admin

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

Wedpedia
Logo
Register New Account
Shopping cart