Posted on: October 15, 2019 Posted by: Fadhilah Comments: 0

Zaman sekarang macam-macam idea gambar perkahwinan yang dibuat. Macam-macam lokasi, props dan tema yang kita boleh lihat. Boleh tahan kreatif juga orang zaman sekarang kan.

Jika di Malaysia, antara tema gambar yang sering menjadi pilihan adalah tema kemelayuan, adiwira, zaman sekolah, seram dan pelbagai lagi.

Tetapi, pernahkah anda terfikir nak bergambar pre wedding dengan tema paling tragis, siap ada scene tikam dan bunuh pula tu. Unik dan lain dari lain tema tragis macam ni. Tak pernah terfikir lagi.

Tidak seperti pasangan ini yang memilih gambar paling seram dan tragis. Menakutkan bila ada adegan kejar-mengejar, lelaki bertopeng, persembunyian malah pembunuhan kejam.


Nah lihat storyline pasangan yang cukup kreatif dan genius ini. Gambar-gambar diambil dari facebook Brandon Gray.

Ok…pada sesiapa yang nak try tema pre wedding macam ni, dah bolehlah cari props dari sekarang ye…

Leave a Comment