Gadis bersikap curang lepas ditawar 20k, Netizen label ini sebagai ‘Prank Bodoh 2020’

“Duit tak boleh beli kebahagiaan,”


Ungkapan ini sangat popular dalam kalangan mereka yang sedang dilamun cinta. Kononnya cinta dan sayang saja sudah cukup untuk membuat dua insan hidup bahagia selamanya.


Realitinya, tanpa wang itu hanyalah cinta fantasi. Buktinya, video eksperimen sosial di YouTube yang dilakukan oleh satu kumpulan, ‘brosgang’ demi untuk mengukur apakah cinta sejati satu pasangan itu benar-benar ikhlas?

Video prank…

Jom lihat bagaimana perempuan tersebut dipancing dengan wang 20 ribu ringgit.

Terbukti cinta dan kasih sayang saja tidak dapat menjamin seseorang setia namun jangan kita mudah menghakimi semua wanita mata duitan. Ada segelintir yang sanggup susah senang, bila dah jumpa ‘spesis’ ini, hargailah.


Biasalah, bila video yang berkaitan dengan curang dan duit pasti akan menjadi bualan ramai sehinggakan di twitter warganet memberi pandangan tentang kewujudan siri video tersebut.


komen netizen…

Bagaimanapun, masinng-masing mempunyai pendapat sendiri dalam membuat penilaian terhadap pasangan ini. Tiada siapa salah dan tiada siapa betul.


Janji bila kita mempunyai perasaan terhadap seseorang pastikan wujudkan tiga perkara penting ini iaitu kepercayaan, kesetiaan dan kejujuran.


Kalau tiga perkara ini gagal wujud dalam hubungan, pasti hubungan tersebut akan terputus di tengah jalan.

Fadhilah
Author: Fadhilah

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

Wedpedia
Logo
Register New Account
Shopping cart