Follow Instagram ini untuk tempah kek perkahwinan yang comel & cantik

Zaman teknologi serba canggih ini semua perkara boleh dilakukan secara online termasuklah juga meniaga. Salah satu yang sedang popular ialah perkihdmatan kek perkahwinan mahupun pertunangan yang menggunakan media sosial sebagai tapak untuk menjual dan mempromosikan barangan mereka.

Terlalu banyak yang menyediakan perkhidmatan tempahan kek dan kadang-kala kita sendiri keliru yang mana baik dan yang mana kurang baik. Jadi, kami kongsikan antara akuan instagram yang membuat tempahan kek kahwin yang boleh anda ikuti.

Ok…jangan rambang mata tau

1) Anisbakery

AnisBakery.net menawarkan pelbagai produk bakeri, wedding gift, door gift semuanya secara eksklusif online. Harga yang dikenakan untuk tempahan mengikut kepada rekaan kek dan saiz yang dimahukan. Setiap tempahan kek berbeza-beza. Anda hanya perlu like Facebook atau instagram mereka dan dari situ boleh terus berhubung dengan pemilik AnisBakery.net. Rata-rata yang komen di laman sosial mereka berpuas hati dengan khidmat, harga juga boleh dirunding dan yang penting rasa sedap. Yang terkini, AnisBakery.net mendapat liputan daripada Majalah Rasa.

2) Kek Afrina

Kek Afrina menawarkan pelbagai jenis kek untuk tempahan dan juga yang sudah sedia siap, juga mempunyai kelas belajar membuat kek dan dekorasi kek. Sesiapa yang berminat boleh hubungi pemilik 019-623 3479 ataupun berkunjung ke alamat No. 105 block A, Jalan PJS3/55, Taman Sri Manja, 46000 Petaling Jaya, Malaysia.

3) Pretty.baker

Pretty.baker menyediakan dekorasi kek mengikut reka bentuk pelanggan dan harganya juga berpatutan. Menyediakan penghantaran kek ke rumah di sekitar kawasan lembah klang. Mereka juga menerima tempahan kek untuk perkahwinan, pertunangan, harijadi, majlis rasmi dan biskut raya. Tempahan seboleh-bolehnya hendaklah dibuat tidak kurang daripada 7 hari. 

4) Zee Helena

Semua kek di Zee Helena adalah kek buatan sendiri, menerima tempahan untuk perkahwinan, pertunangan, juga hari jadi. Anda boleh berikan idea serta rekaan juga dekorasi yang anda mahukan kepada mereka, mereka akan cuba realisasikan impian anda. Harga dan caj penghantaran bergantung kepada masa, lokasi dan juga tarikh. Jika berminat, anda boleh terus ke Facebook rasmi mereka.

5) Reka.baka

Menawarkan perkhidmatan mereka bentuk kek hari jadi kanak-kanak, pertunangan, perkahwinan dan untuk pelbagai majlis yang lain. 

6) Pretty small bakery

Pretty small bakery menyediakan perkhidmatan seperti tempahan kek, cupcake, brownies, cookies, dan pelbagai lagi sesuai dengan acara yang anda jalankan. Inginkan tempahan boleh dibuat menerusi laman Facebook atau hubungi 019-285 8131.

Fadhilah
Author: Fadhilah

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

Wedpedia
Logo
Register New Account
Shopping cart