‘Before & After’ mekap pengantin ini confirm buat anda tak berkelip mata

Mekap adalah satu perkara paling penting bagi seseorang pengantin. Sesetengah pengantin sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk mendapatkan khidmat jurumekap (MUA) yang professional dan mempunyai track record hasil tangan yang terbaik dan menepati citarasa.

Kebiasaanya, MUA yang dipilih adalah terdiri dari mereka yang pernah menyolek para artis. Ini kerana, masyarakat berpendapat MUA yang pernah menyolek artis ini adalah dari kalangan yang mahir dan diyakini dapat memberi hasil solekan yang padu.

Kredit: Intrend

Pelbagai jenis solekan dipadankan dengan tema dan warna baju agar seiring dan senada dengan majlis. Untuk solekan nikah, biasanya pengantin lebih minat mengenakan mekap yang agak natural dan ringkas. Untuk bersanding pula, mekap agak tebal agar naik didalam gambar.

Jurumekap atau jurusolek profesional (MUA) boleh dicari di laman media sosial seperti di Instagram atau Tiktok. Hasil solekan mereka boleh dilihat dan bergantung kepada bakal pengantin untuk memilih solekan yang dirasakan sesuai dengan wajah mereka.

Jom tengok before dan after mekap pengantin yang confirm korang akan ternganga dengan hasilnya.

Kredit: mediahiburan.com
Kredit: says.com
Kredit: yukepo.com
Kredit: says.com
Kredit: makassar.terkini.id
Kredit: halloween.tammam.id
mekap pengantin
Kredit: tuupai.com
mekap pengantin
Kredit: tuupai.com

Kredit: says.com

Mekap pengantin

Kredit: says.com

Fadhilah
Author: Fadhilah

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

Wedpedia
Logo
Register New Account
Shopping cart