10 idea kad kahwin ‘rare’, no 5 paling kreatif!

10 idea kad kahwin ‘rare’, no 5 paling kreatif!

Zaman sekarang ni ramai yang dah pandai berfikir diluar kotak. Macam-macam idea kreatif terfikir untuk nampak unik, kreatif, cantik dan paling utama nampak RARE.

Yelah, ini je lah masanya nak tunjukkan level kreatif sendiri kan dengan idea-idea yang adakalanya mencuit hati. Rakyat Malaysia sememangnya kreatif dan inovatif. Tak gitu..?

Bila sebut tentang kreatif, mesti ada sahaja idea gila-gila dalam kad jemputan. Jom kami kongsikan 10 idea kad jemputan paling rare. Manalah tahu kot-kot anda boleh curi sedikit idea ni.

1) Kad jemputan bil elektrik

2) Kad jemputan versi kad pengenalan

3) Kad jemputan versi kertas peperiksaan

4) Kad jemputan versi poslaju

5) Kad jemputan versi plastik ubat

6) Kad jemputan versi buku tulis sekolah

7) Versi whatsapp

8) Kad jemputan versi wanted penjara

9) Kad kahwin versi pasport

10) Kad kahwin versi Cadbury

Back to Top